WebHosting paketi već od 14.99 Eura godišnje!!!                                                                                                       Audio Streaming za radio stanice !!!

VAŠ HOSTING PROVAJDER OD 2008. GODINE

O nama

Kompanija MonteHosting je u web hosting industriji od 2008. godine sa vlastitom infrastrukturom, serverima u datacentru u Minhenu. MonteHosting svakodnevno pruža  24/7 nenadmašnu tehničku podršku – pravi ljudi, brzi odgovori na pitanja. 99% pitanja podrške je odgovoreno u roku od 30 minuta!

MonteHosting Team

Company Name: MonteHosting
Legal form: sole trader
Vlasnik Sajta: Kanjski Vlado
Adresa: Bar, Montenegro
Zip: 85000 Bar
Telefon: +382 (0) 68 202700
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Internet adresa: https://montehosting.eu

Mogućnosti kupovine i plaćanja webhosting paketa:

1. PayPal
2. Skrill
3. Uplata na naš žiro račun u bankama na teritoriji Crne Gore, prije plaćanja kontaktirajte nas  mailom.

Način uplate na žiro račun:
Fizička i pravna lica uplatom na Žiro Račun broj: 550-0505000000870-89 Podgorička banka

Uplatu možete uraditi u bilo kojoj banci na teritoriji Crne Gore.

 

Kakav hosting želite?

U zavisnosti od toga kakve je prirode Vaš web sajt, zavisiće i njegov obim, i potrebe za njegov rad na Internetu. Od toga zavisi i kakvu ćete hosting opciju izabrati. Ona mora da odgovara veličini sajta i trendu njegovog rasta, mora da odgovara njegovom prometu podataka, te mora da bude prilagodljiva izmjenama koje se vrše na sajtu. Upravo zbog toga mi Vam pružamo hosting pakete koji će u potpunosti zadovoljiti Vaše potrebe.

 

Šta je web hosting?

Web hosting je usluga kojom se klijentima daje prostor na serverima kako bi na na njega postavili svoje web sajtove koji će biti na Internetu 24 sata, 7 dana u nedelji. Serveri su moćni računari sa neverovatno velikim prostorom za skladištenje na svojim hard diskovima ili nizu hard diskova. Taj prostor se izdaje onima koji su zainteresovani da njihov web sajt bude prisutan na Internetu. Svaki server na Internetu ima svoju jedinstvenu IP adresu.

 

Naša ponuda

Hosting koji Vam mi nudimo u potpunosti može biti prilagođen potrebama Vašeg sajta, te se može prilagođavati i mijenjati u budućem periodu u skladu sa izmjenama koje pravite. Nastojimo da sa paketima naših usluga izađemo u susret Vašim željama u potpunosti. Posjedujemo izvrsne i pouzdane servere, koji su u stanju da ispune svako Vaše očekivanje po pitanju prostora, brzine i sigurnosti.