WebHosting paketi već od 14.99 Eura godišnje!!!                                                                                                       Audio Streaming za radio stanice !!!

VAŠ HOSTING PROVAJDER OD 2008. GODINE

Naslovna strana

Kvalitetni Hardwer

Koristimo vrhunske hardwerske komponente! Svi serveri imaju RAID-10 zaštitu.

Nadogradnja Paketa

Svoje usluge možete nadograditi, svi VPS serveri su feksibilni i skalabilni.

24/7 Tehnička Podrška

Svi tehnički problemi imaju urgentni prioritet i prosječno vreme za odgovor na Vaš upit je 30 minuta!

Web Hosting

Naši web hosting paketi su idealni za svakoga od hobista do start-up firmi sa velikim web stranicama kao i za jednokratne projekte. Brzo i jednostavno postavljanje web sajta.

Virtual Private Serveri

Nudimo najbolji odnos cijena po karakteristikama u Evropi, naši Virtual Private Serveri (VPS) omogućuju vam da budete domaćin više web sajtova na snažanom serverskom okruženju.

Reseller Hosting

Robustni, ultra pouzdani, a proizvedeni od najnovijeg hardvera, reseller hosting će vam dati potpunu kontrolu nad vašim softverom koji instalirate kao i kompletnu postavke sistema.

 

Kakav hosting želite?

U zavisnosti od toga kakve je prirode Vaš web sajt, zavisiće i njegov obim, i potrebe za njegov rad na Internetu. Od toga zavisi i kakvu ćete hosting opciju izabrati. Ona mora da odgovara veličini sajta i trendu njegovog rasta, mora da odgovara njegovom prometu podataka, te mora da bude prilagodljiva izmjenama koje se vrše na sajtu. Upravo zbog toga mi Vam pružamo hosting pakete koji će u potpunosti zadovoljiti Vaše potrebe.

 

Šta je web hosting?

Web hosting je usluga kojom se klijentima daje prostor na serverima kako bi na na njega postavili svoje web sajtove koji će biti na Internetu 24 sata, 7 dana u nedelji. Serveri su moćni računari sa neverovatno velikim prostorom za skladištenje na svojim hard diskovima ili nizu hard diskova. Taj prostor se izdaje onima koji su zainteresovani da njihov web sajt bude prisutan na Internetu. Svaki server na Internetu ima svoju jedinstvenu IP adresu.

 

Naša ponuda

Hosting koji Vam mi nudimo u potpunosti može biti prilagođen potrebama Vašeg sajta, te se može prilagođavati i mijenjati u budućem periodu u skladu sa izmjenama koje pravite. Nastojimo da sa paketima naših usluga izađemo u susret Vašim željama u potpunosti. Posjedujemo izvrsne i pouzdane servere, koji su u stanju da ispune svako Vaše očekivanje po pitanju prostora, brzine i sigurnosti.