WebHosting paketi već od 14.99 Eura godišnje!!!                                                                                                       Audio Streaming za radio stanice !!!

VAŠ HOSTING PROVAJDER OD 2008. GODINE

Reseller Hosting

Reseller Web Hosting je namjenjen klijentima koji će WEB hosting usluge da preprodaju dalje ili će WEB hosting usluge da daju kao dio svojih integrisanih usluga.

Korisnik Reseller paketa ima mogućnost da kroz cPanel/WHM web interfejs kreira dodijeljeni broj sajtova (domena) koliko mu kupljeni paket dozvoljava. Za svaki postavljeni sajt može da kreira i poseban cPanel pristup, kojeg po potrebi može dati krajnjem korisniku hosting usluge, da bi samostalno podesio sve parametre hostinga. Svaka domena je u svom home folderu, logički i fizički odvojena od drugih domena.

 

 

 

 

 

 

Reseller paketi

 

RESELLER
€ 14.99/mjesečno
Unlimited SSD disk
Unlimited Domena
Neograničeno MySQL
Neograničeno Mail
Neograničeni Protok
99.9% Uptime
cPanel/WHM
PREMIUM RESELLER
€ 20.99/mjesečno
Unlimited SSD disk
Unlimited Domena
Neograničeno MySQL
Neograničeno Mail
Neograničeni Protok
99.9% Uptime
cPanel/WHM
MASTER RESELLER
€ 25.99/mjesečno
Unlimited SSD disk
Unlimited Domena
Neograničeno MySQL
Neograničeno Mail
Neograničeni Protok
99.9% Uptime
cPanel/WHM
PREMIUM MASTER
€ 44.99/mjesečno
Unlimited SSD disk
Unlimited Domena
Neograničeno MySQL
Neograničeno Mail
Neograničeni Protok
99.9% Uptime
cPanel/WHM+FREE WHMCS

Reseller je idealan paket za one koji se bave izradom web stranica ili web programiranjem te svoje usluge prodaju zajedno sa hostingom. Reseller hosting je također jeftin način za pribavljanje potrebne tehnologije za pokretanje web hosting biznisa, jer kupovinom Reseller paketa dobijaju sve potrebne tehničke preduvjete za prodaju svojih web hosting paketa, odmah, i plus garanciju tehničkog održavanja od strane našeg tima za podršku.

Sa Reseller hostingom možete izraditi vlastiti plan prodaje, te napraviti cijene ka vašim klijentima po vašem izboru. Reseller hosting ne zahtijeva opširno znanje o tehničkim aspektima web hostinga. Mi smo odgovorani za održavanje mrežne infrastrukture, hardvera i update servera. Kupljeni Reseller web hosting paket nekada ne može da zadovolji vaše trenutne potrebe. Recimo kada vam zatreba 10GB dodatnog prostora. U tom slučaju možete uz doplatu preći na veći paket.

 

Kakav hosting želite?

U zavisnosti od toga kakve je prirode Vaš web sajt, zavisiće i njegov obim, i potrebe za njegov rad na Internetu. Od toga zavisi i kakvu ćete hosting opciju izabrati. Ona mora da odgovara veličini sajta i trendu njegovog rasta, mora da odgovara njegovom prometu podataka, te mora da bude prilagodljiva izmjenama koje se vrše na sajtu. Upravo zbog toga mi Vam pružamo hosting pakete koji će u potpunosti zadovoljiti Vaše potrebe.

 

Šta je web hosting?

Web hosting je usluga kojom se klijentima daje prostor na serverima kako bi na na njega postavili svoje web sajtove koji će biti na Internetu 24 sata, 7 dana u nedelji. Serveri su moćni računari sa neverovatno velikim prostorom za skladištenje na svojim hard diskovima ili nizu hard diskova. Taj prostor se izdaje onima koji su zainteresovani da njihov web sajt bude prisutan na Internetu. Svaki server na Internetu ima svoju jedinstvenu IP adresu.

 

Naša ponuda

Hosting koji Vam mi nudimo u potpunosti može biti prilagođen potrebama Vašeg sajta, te se može prilagođavati i mijenjati u budućem periodu u skladu sa izmjenama koje pravite. Nastojimo da sa paketima naših usluga izađemo u susret Vašim željama u potpunosti. Posjedujemo izvrsne i pouzdane servere, koji su u stanju da ispune svako Vaše očekivanje po pitanju prostora, brzine i sigurnosti.