WebHosting paketi već od 14.99 Eura godišnje!!!                                                                                                       Audio Streaming za radio stanice !!!

VAŠ HOSTING PROVAJDER OD 2008. GODINE

Hosting Paketi

Nudimo Vam veliki izbor hosting paketa, da bi Vaši sajtovi bili 100% produktivni i efikasni.

Web Hosting je namenjen za klijente kojima treba brz, stabilan i jak hosting server, pouzdan prenos E-malova i server sa kojim se lako upravlja. Izborom paketa dobijate uslugu podešenu na Linux operativni sistem koji garantuje stabilnost, brzinu i zaštićen je od napada, NGinx web server koji je svjetski lider za opsluživanje stranice, te cPanel alat za upravljanje vašim paketom kroz WEB browser. Odluka je na kupcu da izabere neki od ponuđenih paketa, zbog podržanih tehnologija i mogućnosti koje ovi paketi pružaju, a velika prednost je što možete koristiti i naš centar za podršku, koji će vam odgovorti na svaki E-mail i poziv, i dati vam potrebne savete.
Svaki ponuđeni paket ima moderni kontrol panel za upravljanje – cPanel, POP i IMAP E-mail adrese, antivirusnu i antispam zaštitu, web mail, podršku za programiranje web aplikacija: PHP, Perl, Ruby on Rails, mySQL bazu podataka, statistiku poseta, redovni dnevni, sedmični i mjesečni backup podataka i još mnogo toga. Paketi se razliku po količini prostora na disku, a sve ostalo je kod svih paketa neograničeno.

 

Web Hosting Paketi

MICRO
€ 14.99/godišnje
2 GB Prostora
1 MySQL databaza
Neograničeni Protok
99.9% Uptime
cPanel
SSD disk
Shared IP adresa
MINI
€ 24.99/godišnje
50 GB Prostora
20 MySQL databaza
Neograničeni Protok
99.9% Uptime
cPanel
SSD disk
Shared IP adresa
MIDI
€ 34.99/godišnje
100 GB Prostora
100 MySQL databaza
Neograničeni Protok
99.9% Uptime
cPanel
SSD disk
Shared IP adresa
B I G
€ 39.99/godišnje
200 GB Prostora
Neograničeno MySQL databaza
Neograničeni Protok
99.9% Uptime
cPanel
SSD disk
Shared IP adresa

 

Registracija domene nije uključena u cijenu web hosting paketa.
Mogućnosti kupovine i plaćanja webhosting paketa:

1. PayPal
2. Skrill
3. Uplata na naš žiro račun u bankama na teritoriji Crne Gore, prije plaćanja kontaktirajte nas  mailom.

Način uplate na žiro račun:
Fizička i pravna lica uplatom na Žiro Račun broj: 550-0505000000870-89 Podgorička banka

Uplatu možete uraditi u bilo kojoj banci na teritoriji Crne Gore.

Kakav hosting želite?

U zavisnosti od toga kakve je prirode Vaš web sajt, zavisiće i njegov obim, i potrebe za njegov rad na Internetu. Od toga zavisi i kakvu ćete hosting opciju izabrati. Ona mora da odgovara veličini sajta i trendu njegovog rasta, mora da odgovara njegovom prometu podataka, te mora da bude prilagodljiva izmjenama koje se vrše na sajtu. Upravo zbog toga mi Vam pružamo hosting pakete koji će u potpunosti zadovoljiti Vaše potrebe.

 

Šta je web hosting?

Web hosting je usluga kojom se klijentima daje prostor na serverima kako bi na na njega postavili svoje web sajtove koji će biti na Internetu 24 sata, 7 dana u nedelji. Serveri su moćni računari sa neverovatno velikim prostorom za skladištenje na svojim hard diskovima ili nizu hard diskova. Taj prostor se izdaje onima koji su zainteresovani da njihov web sajt bude prisutan na Internetu. Svaki server na Internetu ima svoju jedinstvenu IP adresu.

 

Naša ponuda

Hosting koji Vam mi nudimo u potpunosti može biti prilagođen potrebama Vašeg sajta, te se može prilagođavati i mijenjati u budućem periodu u skladu sa izmjenama koje pravite. Nastojimo da sa paketima naših usluga izađemo u susret Vašim željama u potpunosti. Posjedujemo izvrsne i pouzdane servere, koji su u stanju da ispune svako Vaše očekivanje po pitanju prostora, brzine i sigurnosti.